Första körlektionen…

… Jaa nu har jag varit ute och kört på vägarna inne i Centrala Norrköping min underbara hemstad, när jag kom till körskolan så åkte vi direkt till stadium arenans  stora parkering där jag fick sätta mig i de nyaste bilen… när jag hade ställt klart så att jag satt bra i bilen så skulle jag starta den och jag som är van vid att man får gå en bra bit på kopplingen på våran gamla bil så vart jag shockad utöver hur lätt denna bil var!

Jag tror jag höjde kopplingen lite granna bara med då vet ni, haha då dog bilen, ”oj då” sa jag i vilen och bilskoleläraren bara skrattade, så jag förklarade att jag hade kört våran jättestora familjebil och han förstod att den skulle då ta lite sämre än denna bil efter som att den var så ny…

Jag tror att jag kör en 09 så det är mycket nya grejer som man ska lära sig plus att det var en 6 växlad bil o jag är ju bara van att köra en 5 växlad!

 

Nåja... mer körning idag och så slutar jag ju skolan vid 14:35 idag vilket är superawsome! nåja nu ska jag på lektion puss på er så läng!


Sommaren är här igen...

... jaa nu är sommaren här... myggorna har nu bitit mig på mina fötter 4 st bett har jag på vardera av mina fötter...

Jag sitter och skriver på Historia och så vidare,
min första lektion på körskolan är idag och jag är lite nervös har två lektioner på rad så det är 80 minuter....

Igår så var jag nere med Junior på stan och shoppade lite med honom jag hittade inget men jag var lite smakråd åt honom för att han behövde lite hjälp... ^^,

Nåja ska väll försöka att jobba lite mer nu har lite att jobba ikapp så puss på er!

<3


Lägenhet!

tjolahopp på er alla bloggläsare...
Jag har idag varit ute med pappa och övningskört, min 3:de gång på denna vecka vilket är ett mycket stort + till mig då jag har fått en superbra felleing på bilen nu, dock är det kanske lite rostig med backandet med det kommer att gå bra!

Jag har som på överstående tittat runt lite på en egen lägenhet här i norrköping... det suger ganska hårt i mina fingrar att komma över en!

Men inte förens jag har fixat en fast inkomst som inte består av Studiebidraget som knappt räcker en hel månad, dock så är ju jag så fiffig så jag sparar faktist undan pegar 500:- om man ska vara exakt så det är ju ändå lite pengar.

Kan ni tänka er att jag bara lever på 550:- i månaden, I know you can´t belive it! ^^,
men jag är ganska varsam när jag köper saker det kan ju hända att jag fikar upp mina pengar men jag är så sagt rädd om dem.

Skola imorgon och jag ser inte dirrekt fram emot det men det är ju ett måste!
Nåja ska väll försöka att knoppa i sängen nu innan batteriet på datorn dör så måste jag bara skriva klart!

Puss och snusk på er så hörs vi av!
Svart sign för blogg


Idag var jag bara tvungen!

Yeah.... Idag har kimpa varit en stor pojke och satt sig bakom ratten för första gången, vilket var helt och hållet mega super roligt...
Jag och mamsen åkte ut till F13 för att övningsköra, meningen var mest för att jag skulle få vänja mig vid bilen och lära känna hur det är att köra bil.

Att bara köra gick bra då mamma förklarade hur jag skulle göra, efter att ha kört runt en stund så hittade mamma en lite lutning och där fick jag lära mig att hitta dragläget vilket gick hur fort som hellst och jag fattar inte hur folk kan ha så svårt med att finna det...

Efter de så vart det att starta i backe vilket inte var lika lätt men efter några tester så var detta heller inte något svårt.

Idag har jag och la familja varit hos Anna-Ida och tittat på hennes underbara Norskskog kattungar som bara var ca. 10 v. gammla helt underbara att leka med och gosa med.

Sedan fikade vi lite och gosade lite till sedan var det hemfärd som gällde!
Pappa höll på att ta kol på mig då vi åkte på motorvägen, då jag dåsade till i baksätet, så tvärnitade ha nästan för en lastbils jävel som vinglade till... med hjärtat i halsgropen vart jag arg men la inte ner så mycket tid på det.

Så nu ligger jag här i mitt ny möblerade rum och bloggar lite, ska snart knoppa till sängs men har inte riktigt ro för det ännu.

Imorgon är det vanlig skola igen och jag börjar med mig eviga pendlande, hoppas på att det är fint väder så att cykling tillåtes när man kommer till nyköping!

Nehe ska väll sluta skriva nu för antar att ni har tröttnat på mitt bloggande nu.
Så jag säger Go'natt till alla mina läsare och några av er kanske jag ser av.

Puss! <3


Kusse...

Jaha... nu har jag entligen tid för att blogga när jag är nu hos min kusin som letar desperat efter sitt nya bankkort... som hon har lagt ifrån sig... jag är nu i nyköping och bara tar det lugnt... det är ju härligt med lillhelg nu ¨på onsdag... ska väll snart träffa lite mer folk igen men hoppas på att man kommer ifrån snart....


XOXO://
Kimpan <3


Jag vet... dåligt av mig... ;D

Jaaa nu har jag inte uppdaterat på länge vilket är mycket dåligt av mig... men jag har ju mina andledningar... först så har jag haft hur mycket som hells i skolan och inte nog med det så har jag varit iväg till sthlm med skolan och tävlat och jobbat...

Ingen ro och vila här inte... nu blir det snart skola igen och jag vet inte om jag tycker att det är så lugnt som alla säger!

Under nästa vecka så ska jag jobba... vilket är helt okey då man hinner jobba lite innan högsäsongen drar igång...

Nehe... nu ska jag sova... men puss på er så hörs vi och syns snart
XOXO:// Kimpan! ;D <3